Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Nezaobilazni modni trendovi nastupajuće sezone

    U trendu tokom nastupajuće jesenje i zimske sezone biće raskošni materijali, poput brokata i pliša, s mnoštvom aplikacija u vidu našivenih kristala i raznobojnog veza.

    Modni dvojac „Dolce & Gabbana“ predlaže raskošne kapute sa zlatnim vezom, koji se odlično uklapaju s decentnim crnim haljinama za večernji stajling. Brend „Lanvin“ stavio je akcenat na svečane haljine bogato ukrašene kristalima, perlicama i štrasom. Ukoliko ste pristalica jednostavnosti, inspirišite se „Marni“ kreacijama, s kitnjastim aplikacijama na rukavima ili oko vrata. Ovaj trend možete da ispratite i u dnevnoj varijanti ukoliko se opredelite za lagane kardigane s aplikacijama, koje ćete kombinovati uz suknje do ispod kolena ili cigaret pantalone.

    Ako je vaš stil klasičan, preporučuje se muški stil, koji je i ove sezone u vrhu. Đorđo Armani, Ralf Loren, Pol Smit i Stela Mekartni predlažu stroge forme sakoa i pantalona izrađene od vunenih štofova i tvida. Karirani, melirani i riblja kost materijali kombinuju se s klasičnim košuljama i kravatama. Unesite dozu ženstvenosti vrtoglavim potpeticama i damskim tašnama, i opredelite se za fedora šešir od filca u stilu Marlen Ditrih.

    Jakna, suknja i čizme preko kolena, sve to od kože, i sve to istovremeno predlog je vodećih modnih kuća. Ipak, „za „početnike“, najbolja opcija je da se opredelite za jedan komad kože.

    Zimska sezona ne može da prođe bez krzna koje je ove sezone najčešće veštačko i u najrazličitijim tonovima. Najzastupljenije su bunde, ali se krzno može naći i na okovratnicima i porubima rukava. Izbor su modeli brenda „Fendi“ od veštačkog krzna s bojama koje se prelivaju poput akvarela. Ako se odlučite za ovakav komad možete da ga „smirite“ svedenom garderobom i aksesoarima u crnoj ili braon boji.

    Šarenolikost dolazi do izražaja u trendu „miks printova“. Nina Riči, „Prada“ i „Louis Vuitton“ predlažu da kombinujete dva ili čak tri dezenirana komada. To su najčešće dezeni u istim tonovima, s različitim motivima. Ako želite da igrate na sigurno, opredelite se za dezeniranu haljinu i tašnu s aplikacijama.

    Pored crne, najzastupljenija boja ove sezone nesumnjivo je bordo koja je ove sezone rezervisana za luksuzne materijale: kožu, svilu ili kašmir. Nosite je od glave do pete ili uz neočekivanu boju senfa.

    Uniforme su jedna od glavnih inspiracija modnih kuća „Burberryi“, „Salvatore Ferragamo“ i „Etro“. Pored strogih kaputa od teškog filca, ovu inspiraciju možete da nađete i na haljinama, suknjama i obući. Ovim jednostavnim komadima dodati su luksuzni detalji: efektna dugmad, zlatne epolete i kožni detalji.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE