Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Berluskonijev letnjikovac u stilu Džejms Bonda

    Letnjikovac bivšeg italijanskog premijera na ekskluzivnoj turističkoj destinaciji Kosti Smeraldi na Sardiniji, već poznat kao mesto na kojem je Silvio Berluskoni organizovao kontraverzne žurke, sadrži i podzemnu pećinu, sve sa izlazom na more u slučaju opasnosti.

    Godinama se šuškalo o postojanju takve pećine u Berluskonijevoj Vili Ćertoza, a sada su se prvi put pojavile fotografije kao dokazi o tome, piše britanski Telegraph.

    Pećina, koja izgleda kao iz filmova o britanskom tajnom agentu Džejmsu Bondu, sadrži bazen na čijem je dnu mozaik sa likom Posejdona, grčkog boga mora. Na jednom kraju pećine nalazi se kratki tunel sa kapijom, koji vodi pravo na more. Pećina je povezana sa vilom stepenicama i hodnikom, sa diskretnim podnim osvetljenjem. Veruje se da je ovaj podzemni kompleks izgrađen 2004, ali nikada nije prikazan u javnosti.

    Vila Ćertoza, imanje koje se prostire na 60 hektara, svojevremeno je ugostila ličnosti poput bivšeg britanskog Tonija Blera i aktuelnog predsednika Rusije Vladimira Putina, a pećina nije njen jedini luksuzni sadržaj. Berluskoni je tako jednom dao da se izgradi veštački vulkan na imanju kako bi zabavio svoje goste.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE