Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Za vikend turnir Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2012

    Teniski centar „Novak“ ponovo će ugostiti brojne poznate ličnosti na osmom tradicionalnom turniru poznatih ličnosti u tenisu – „Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2012“.

    Izuzetan teniski doživljaj, sjajna zabava i druženje, razna iznenađenja i nagrade za publiku i ovoga puta će dočekati brojne posetioce sportsko-zabavnog programa turnira u subotu 29. i nedelju 30. septembra. Turnir će ovog puta okupiti do sada najširi krug poznatih ličnosti naše javne scene u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji redovno i na zapaženom takmičarskom nivou igraju tenis.

    Posebno važan sadržaj programa je i održavanje „Imlek Mini-Tennis Open“ turnira za decu do 10 godina, koju će organizator turnira poznatih prirediti u saradnji sa Teniskom Asocijacijom Srbije (Tennis 10S).

    Trofej pobednicima i finalistima u svim konkurencijama i ove godine će uručiti selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, dok će humanitarni fond turnira biti posvećen školi „Stefan Dečanski“ za decu oštećenog sluha-nagluve.

    Mečevi oba dana programa turnira poznatih i mini-tenisa biće igrani od 10:00h do 20:00 h, tokom kojih će biti priređeno više zabavnih programa i nagradnih igara za posetioce turnira. Posebni egzibicioni mečevi predstavnika publike, javne humanitarne aktivnosti, kao i egzibicija bivših reprezentativaca i šampiona zabaviće brojnu publiku pre finalnih mečeva, a ceremonija dodele trofeja i humanitarnog fonda turnira biće održana na centralnom terenu Teniskog centra „Novak“.

    Poznati su u sredu na platou ispred USĆE Shopping Centra ukrstili rekete sa decom na promociji tenisa u čast održavanja tradicionalnog humanitarnog Hugo Boss Celebrities Challanger Tournament Belgrade 2012 i Imlek Mini Tenis Open turnira.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE