Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Danas je Svetski dan borbe protiv raka dojke

    Svaka osma žena oboleva od raka dojke. U Srbiji veliki broj njih gubi bitku protiv ove opake bolesti iako je, kada se otkrije na vreme, rak dojke izlečiv u više od 90 odsto slučajeva.

    Tokom samo jedne godine milion i trista hiljada žena širom planete dobije dijagnozu raka dojke. Skoro pola miliona žena godišnje umire od ove bolesti. Rak dojke je najrasprostranjenija ali i najsmrtonosnija vrsta kancera među ženama u Evropi i svetu, rezultati su Svetske zdravstvene organizacije.

    U Srbiji svake godine oko 4.000 žena oboli od raka dojke, a oko hiljadu i po svake godine umre.

    Povodom Svetskog dana borbe protiv raka dojke, 24. oktobra, izdavačka kuća Laguna u saradnji sa farmaceutskom kompanijom Payper Pharm Naturale organizovaće na Sajmu knjiga kampanju pod nazivom „Zajedno smo“ kako bi svim ženama pružile neophodne informacije, pomoć i podršku.

    Na Laguninom štandu 57. Međunarodnog sajma knjiga, 24. oktobra svi posetioci biće u mogućnosti da uz kupljenu knjigu „Antikancer – novi način života“ Davida Servana-Šrajbera dobiju na poklon farmaceutski preparat Si plus – „Za zdrave ženske grudi“, kompanije Payper Pharm Naturale i vaučer koji omogućava 50% popusta na ultrazvučni pregled dojki u domu zdravlja Vizim.

    Knjiga „Antikancer“ svojevrstan je sažetak svih dragocenih i često teško dostupnih informacija, uključujući i one o mehanizmima raka, imunostistema i njihove međusobne borbe. Sa akcentom na zdravoj ishrani, okruženju, fizičkoj aktivnosti, kontroli stresa i posvećivanju sebi, „Antikancer“ spada u one retke „bukvare zdravlja“ koji su primenljivi u svakom zdravstvenom stanju i svakoj životnoj dobi.

    S novim načinom života i novom svešću kakve će bar donekle usvojiti nakon čitanja, svaki čitalac ove knjige svakako će osetiti zahvalnost na znanju, iskustvu i podršci koju je pisac podelio s njime.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE