Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nikolić: Zadovoljan sam radom Vlade

    Predsednik Srbije Tomislav Nikolić zadovoljan je dosadašnjim radom Vlade Srbije i ocenjuje da kabinet premijera Ivice Dačića radi kao tim.

    „Vreme od formiranja vlade je proletelo, čini mi se zato što se živi sa toliko problema koje je ova vlada zatekla. Ja sam im mandat dao po ustavu, ali i od srca i potpuno sam zadovoljan kako rade“, rekao je Nikolić Tanjugu povodom 100 dana rada vlade, koja je 27. jula polaganjem zakletve preuzela dužnost.

    Nikolić je ukazao da je vlada preuzela mandat u vreme opšte besparice i potpunog zastoja privrednih aktivnosti:

    „Ušli su u vladu da regulišu odnose koji su bili dovedeni do usijanja, zato što je u Srbiji bilo najvažnije kako zaraditi novac, a ne kako obezbediti Srbiji da se svrsta u red razvijenih zemalja ili kako obezbediti građanima Srbije da normalno žive“, istakao je predsednik Srbije.

    On je ocenio da vlada sada, posle početnih nesnalaženja, radi kao tim:

    „Mislim da uz početna nesnalaženja, u kojima se pomalo osećalo da bi svako želeo da predstavi svoju stranku kao najboljeg partnera u toj vladi, danas je to tim. Tek očekujem od njih da mnogo toga urade, a ja sam tu da pomognem, zato što je moja pobeda dovela do konstituisanja ovakve vlade“, podsetio je Nikolić.

    Zbog toga se, kako je dodao, oseća i odgovornim za ovu vladu:

    „Za sada još uvek mogu sa strane, mirno, da posmatram šta rade, a ako, ne daj Bože, to bude loše naći ću načina da im pomognem“, poručio je predsednik Srbije.

    Nikolić je istakao da se timski rad vlade, ali i čitavog državnog vrha vidi na svim poljima, pa i kada je reč o pitanju Kosova i Meothije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE