Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hotel Grand kompletno renoviran

    Kopaonik je umiven i spreman za predstojeću zimsku sezonu. Kompletan smeštajni kapacitet hotela Grand i apartmanskog kompleksa Konaci je u potpunosti renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima.


    Izgrađen je novi spoljni bazen sa jacuzzijem, koji će imati toplu vezu sa zatvorenim bazenom u hotelu Grand, poput modernih evropskih spa centara. Ukupna vrednost investicije u modernizaciju najvećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku, u poslednje tri godine iznosi 20 miliona evra.

    Za goste hotela Angella usluge dečijeg kluba- animacija i profesionaolna briga o deci, kao i kompletan baby program biće uključene u cenu smeštaja u toku cele zimske sezone, kao i wellness & spa sadržaji. U periodu od 6-9. decembra, MK Mountain Resort u saradnji sa JP Skijališta Srbiije, treću godinu za redom organizuje manifestaciju SKI OPENING KOPAONIK.

    Najavljeni su koncerti, sportska takmičenja i brojne vredne nagrade. Prošle godine, Kopaonik je u toku manifestacije Ski Opening, posetilo više od 5000 gostiju, dok se ove godine očekuje i duplo više gostiju iz zemlje i regiona. MK Mountain Resort je i ove godine za svoje goste obezbedio dvodnevni gratis ski pass u toku prvog ski & snowboard vikenda na Kopaoniku. Paket od 4 dana/ 3 noći u Apartmanima Konaci**** deluxe iznosi 59 eura po osobi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE