Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Putovanja „Jatom“ u pet gradova za 99 evra

    Kompanija „Jat Airways“ saopštila je da će od ponedeljka, 26. novembra, organizovati decembarsku promotivnu akciju u okviru koje će putnici moći za 99 evra kupe povratne karte do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja.

    Akcija će trajati do 12. decembra, a putovanje se može realizovati od 3. decembra ove do 14. marta naredne godine, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika, navodi se u saopštenju kompanije.

    Povratne karte po ceni od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni od 139 evra Jatom se može leteti iz Beograda za Atinu i obratno, Rim, Milano, Istanbul i Dizeldorf.

    Za 149 evra može se kupiti povratna karta za Brisel, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 169 evra za Amsterdam i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London.

    Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja svoje putovanje „Jatom“ preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni od 209 evra.

    U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

    Od juna prošle godine, „Jat Airways“ pruža i mogućnost plaćanja avio-karata putem mobilnog telefona. Karte se mogu kupiti i preko sajta u svim „Jatovim“ predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata „Jata“, dodaje se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE