Deseta jubilarna konferenciju o zaštiti prava intelektualne svojine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Deseta jubilarna konferenciju o zaštiti prava intelektualne svojine

  Deseta jubilarna konferenciju o zaštiti prava intelektualne svojine, u organizaciji Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) održaće se 5. i 6.decembra u hotelu Izvor u Aranđelovcu.

  Konferencija predstavlja jedinstvenu priliku da se sumiraju rezultati zajedničkih napora države i AmCham-a u oblasti obezbeđivanja adekvatne i efikasne zaštite intelektualne svojine u Srbiji, na kojima se zajednički i kontinuirano radilo u proteklih osam godina.

  Najvažnija iskustva i ključne izazove sa kojima su se po ovom pitanju susreću, preneće kolege iz regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija).

  Konferenciji će između ostalog prisustvovati i Nikola Selaković, ministar pravde i državne uprave, Vincent Degert, šef delegacije Evropske unije u Srbiji, Earl Lee Litzenberger, zamenik šefa misije ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji. Pored mnogih učesnika nalaze se i Miloš Blagojević, predsedavajući Odbora za zaštitu prava intelektualne svojine AmCham-a, kao i producent, glumac i režiser Dragan Bjelogrlić.

  Sa ciljem isticanja važnosti dosledne primene zakona o zaštiti intelektualne svojine i njenog negativnog uticaja na ekonomiju Srbije, pokrenuta je kampanja “Ne na račun drugih”, kojoj su se priključile javne ličnosti iz sveta muzike i filma.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE