Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pravi ‘momak s Medisona’ dolazi u Beograd

    Endru Kreknel, pravi momak s Medisona, stiže u Beograd.

    Dovodi ga agencija NOA kako bi 13. decembra u Zvezdara teatru održao predavanje o istinskim momcima s Medisona, prvim velikim zvezdama reklamne industrije.

    Kako je advertajzing nastajao, kako se razvijao, koji su problemi marketinga danas, u krajnjem, koliko su zaista naši junaci Don, Rodžer i Pegi utemeljeni u realnost, govoriće mag marketinške industrije, a celu priču potkrepiće primerima reklama koje su uzdrmale javnost i pokrenule revolucionarne promene u svetu oglašavanja.

    Kreknel je autor knjige „The Real Mad Men“, istinite priče o zlatnom dobu Medison avenije i nekolicini dosetljivih momaka koji su zauvek promenili svet reklamne industrije. On je profesionalac koji je video sve, bio deo sveta u nastajanju i živi svedok vremena o kome govori. Radeći kao izvršni kreativni direktor u velikim i malim, dobrim i lošim agencijama tih godina, nije bilo medija u kojem nije radio ni kategorije proizvoda za koju nije smišljao kreativna rešenja. Pravi „Don Draper“ osvojio je gotovo sve nagrade na najvažnijim kreativnim festivalima, na kojima je često učestvovao i kao član žirija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE