Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U petak sedma ‘Noć knjige’

    Izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“ sedmi put organizuju kulturnu manifestaciju „Noć knjige“ u petak (21. decembar).

    Ovogodišnja manifestacija će se održati u knjižarama „Delfi“ u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu kao i klubovi čitalaca Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici, Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.

    Ovaj svojevrstan festival knjige, koji se održava pod sloganom „Budni uz knjigu“, pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima nudi i druge zanimljive sadržaje, kao što su kvizovi i susreti s piscima i medijskim ličnostima, a svaki kupac dobija i po neki poklon.

    Direktor „Lagune“ Dejan Papić rekao je ranije da se akciji ove izdavačke kuće, da ponudi svoje knjige uz popuste koji se kreću od 20 do 90 odsto, pa su najjeftinije knjige samo 100 dinara, priključio značajan broj drugih izdavača čije se knjige mogu naći u knjižarama lanca „Delfi“.

    Među uglednim imenima, od tridesetak koliko je odobrilo popuste za svoja izdanja su: „Klio“, „Stubovi kulture“, „Geopoetika“, „Alnari“, „Mono i Manjana“, „Sezam book“, „Rende“, ali i javna preduzeća „Službeni glasnik“ i „Zavod da udžbenike“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE