Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Oglas za posao: Tražimo atraktivne devojke za zavođenje biznismena

    Velike kompanije pronalaze različite načine kako bi stigle do korisnih poslovnih informacija, a to pogotovo važi za lokaciju u blizini Wall Streeta.

    Jedna firma sa Menhetna odlučila se da u „potragu za informacijama“ krene na neobičan način. Objavili su oglas u kome traže atraktivnu devojku koja bi od biznismena „izvlačila“ poverljive informacije.

    Oglas doslovce glasi. „Da li ste otvorenih pogleda na život, imate avanturističkog duha i želite da zaradite ozbiljan novac? Mi smo grupa koja se specijalizovala za izvlačenje ključnih informacija od lidera u biznisu, tako što ih zavodimo prelepim damama kao što ste vi. Svaki zadatak plaća se između pet i 20 hiljada dolara u zavisnosti od važnosti informacija i koliko bi vam trebalo vremena da ih dobijete. Mi takođe refundiramo putne troškove, ako ih bude bilo. Što pre moguće su nam potrebne lepe, sofisticirane dame koje bi uradile sve što je potrebno kako bi saznale ono što je nama potrebno. Pošaljite nam vaše fotografije i kažite nam nešto više o sebi.“

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE