Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Stiže novi nastavak „Mapetovaca“

    Filmska ekipa koja stoji iza proslavljenog filma “Mapetovci“ iz 2011. godine na čelu sa rediteljem Džejmsom Bobinom počela je u Londonu snimanje novog projekta “Mapetovci…ponovo!“.

    Riki Džarvejs, Taj Barel i Tina Fej pridružuju se Kermitu, Mis Pigi, Volteru i celoj ekipi Mapetovaca (uz pojavljivanje slavnih ličnosti), saopštio je domaći distributer “Taramaunt“.

    Diznijev film “Mapetovci… ponovo!“ odvešće celu ekipu na svetsku turneju, gde će nastupati u rasprodatim salama u nekim od najuzbudljivijih evropskih destinacija, uključujući Berlin, Madrid i London, ali haos će pratiti Mapetovce jer će se nesvesno uplesti u internacionalne kriminalne aktivnosti koje predvodi Konstantin – najveći svetski kriminalac i Kermitov klon – i njegov podli pomoćnik Dominik, poznatiji kao Broj Dva, koga igra Riki Džarvejs.

    U filmu igraju i dobitnica Zlatnog globusa i Emija, glumica i scenaristkinja, Tina Fej (“30 Rock“, “Opasne devojke“, “Noć za pamćenje“) koja u filmu igra Nađu – žestoku čuvarku zatvora, dok će Taj Barel (“Moderna porodica“) igrati agenta Interpola, Žan Pjera Napoleona. Film će se snimati u Londonu i Holivudu, kao i u čuvenom Pajnvud Studiju, izvan Londona.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE