Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ComTrade isporučuje softvere austrijskom Fed-u

    Kompanija ComTrade potpisala je sa Austrijskim Federalnim Centrom za Računarstvo ugovor o isporuci softverskih rešenja, objavila je ova kompanija.

    Austrijski Federalni Centar za Računarstvo je organizacija koja je odgovorna za nadgledanje svih elektronskih mašina za igru i video terminala za lutriju u Austriji, a ComTrade-ov softver će biti korišćen za izgradnju komandne i komunikacione infrastrukture.

    Oblast igara na sreću je jedna od najbrže rastućih grana IT industrije koja nudi ogromne potencijale za sposobne proizvođače softvera, a ComTrade je samo u 2012. godini potpisao više od deset ugovora sa najvećim firmama iz Evrope i SAD.

    Austrijski Federalni Centar za Računarstvo – Bundesrechenzentrum (BRZ) je vodeći partner federalne administracije na polju e-government usluga u Austriji, pod čijom kontrolom se nalazi oko 15.000 elektronskih mašina i terminala za lutriju.

    ComTrade rešenje zasnovano na G2S standardu biće upotrebljeno da sve ove mašine budu povezane sa sistemom BRZ, što će obezbediti da zakonski propisi budu do kraja poštovani i da integritet igara bude na najvišem mogućem nivou.

    ComTrade softver je odabran u veoma intenzivnom javnom nadmetanju, što predstavlja veliko priznanje za kompaniju, ali i za softversku industriju u Srbiji i regionu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE