Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ComTrade Gaming – novo ime za uspešan biznis

    Nakon višegodišnjih uspeha na međunarodnom tržištu softvera za igre na sreću, ComTrade je odlučio da svoj Gaming Competence Center reorganizuje kao samostalnu kompaniju. Pod nazivom ComTrade Gaming, ona će danas biti predstavljena javnosti na prestižnom sajmu ICE Totally Gaming 2013 u Londonu. Nova kompanija će biti u potpunosti posvećena proizvodnji naprednih IT rešenja koja svoju primenu nalaze u Gaming industriji i sarađivaće sa kazino operaterima, proizvođačima mašina za igru i organizatorima igara na sreću na internetu i mobilnim platformama.

    ICE Totally Gaming je najveći sajamski događaj posvećen igrama na sreću koji okuplja ogroman broj specijalizovanih kompanija iz celog sveta, a ComTrade već petu godinu zaredom ima zapažen štand na kome predstavlja svoja rešenja. Do sada je na taj način potpisan veliki broj profitabilnih ugovora za isporuku softvera i pružanje naprednih IT usluga, a kako je ova oblast u velikom usponu očekuju se još bolji rezultati. Stoga su u kompaniji sigurni da će najnoviji nastup na sajmu u Londonu i lansiranje novog brenda biti odlična prilika da se globalni imidž ComTrade-a podigne na sledeći nivo.

    Za ovogodišnji nastup, ComTrade Gaming je pripremio novi identitet, kao i prezentacije nekih od najuspešnijih proizvoda razvijenih u toku prethodne godine. Među najpopularnijim proizvodima i rešenjima koja ComTrade nudi na svetskom tržištu treba istaći iGaming platformu, softverske alate za nadgledanje elektronskih mašina za igru, kao i veći broj igara na sreću razvijenih za socijalne medije kao što je Facebook. Sudeći prema dosadašnjim rezultatima i uloženim resursima, ovaj spisak bi uskoro mogao biti i daleko duži.

    Kompanija ComTrade Gaming će poslovati kao članica ComTrade Grupacije, koja pored toga okuplja još 16 različitih kompanija lociranih u 10 različitih država.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE