Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS na FEST-u: Kao na filmu 2 – NISSION IMPOSIBLE

    NIS, kao generalni sponzor, omogućio je posetiocima ovogodišnjeg FEST-a da, pored uživanja u velikim ostvarenjima iz sveta filma, i sami stupe u ulogu filmskih zvezda i dobiju nesvakidašnju uspomenu i poklon u okviru foto konkursa „Kao na filmu 2 – NISSION IMPOSIBLE“.

    Naime u akciji koja traje do 3. marta zainteresovani mogu da se prilikom posete NIS-ovog štanda, uređenog kao filmski set, uz pomoć holivudskih i filmskih „chroma key“ efekata i uz savete reditelja fotografišu u raznim uzbudljivim filmskim scenama. Posetiocima su takođe dostupni i intersantni kostimi, poput kauboja ili Supermena. Posle fotografisanja ispred neutralne pozadine fotografija se pomoću elektronskih aplikacija uklapa u pozadinu po želji posetoica čime se formira konačna slika.

    Interesovanje je veliko, a uz scene iz popularnih filmova, poput one sa tigrom u čamcu iz filma „Pijev život“, koja je među omiljenim kod posetioca štanda, postoji mogućnost fotografisanja i u drugim atraktivnim scenografijama, poput one sa liticom ili akcionih scena sa eksplozijom.

    Do sada je  na NIS-ovoj Facebook stranici www.facebook.com/NaftnaIndustrijaSrbije objavljeno gotovo 400 fotografija posetilaca i svakodnevno se dodaju nove, što je uticalo na porast broja posetilaca te stranice. NIS-ov žiri će odabrati deset finalista, od kojih će potom fanovi na Facebook-u izglasati tri najbolje. Pobednici će na pokolon dobiti NIS kartice za gorivo, dok će svim finalistima biti obezbeđeni posteri sa njihovim fotografijama.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE