Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS, Kikinda i lokalna udruženja u programu ‘Saradnja radi razvoja’

    U zgradi Skupštine opštine Kikinda puštena je u rad platforma za osobe sa otežanim kretanjem koja će omogućiti lakši pristup Svečanoj sali opštine, ali i svim kancelarijama koje se nalaze na spratu. Pokretnu platformu koristiće kako osobe sa invaliditetom, tako i starija lica, osobe u kolicima i trudnice.

    „Drago nam je da možemo da podržimo inovativne, društvene projekte koji olakšavaju i čine ugodnijim živote građana Kikinde i da u isto vreme zadovoljimo potrebe najugroženijih grupa. Podrška ugradnji specijalne platforme u opštini deo je većeg projekta pod nazivom „Saradnja radi razvoja“, u okviru koga je NIS obezbedio sredstva udruženjima i organizacijama, kao i pojedincima–mladim talentima. Cilj nam je da na narednim javnim konkursima u Kikindi i ostalim opštinama sa kojima imamo saradnju otvorimo vrata sve boljim inicijativama koje bi upravo tako dobile mogućnost realizacije koju nisu imale do sada“, izjavila je Sanja Lubardić, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a.

    Pored platforme za osobe sa otežanim kretanjem, kao jednog od realizovanih projekata Udruženja osoba sa amputacijama Severnobanatskog okruga, kompanija NIS je u prethodnom periodu omogućila i nabavku specijalnog vozila za prevoz osoba sa invaliditetom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE