Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) U Beogradu se otvara prvi luksuzni hotel za pse

    U Beogradu će u subotu biti otvoren prvi luksuzni hotel za pse malih rasa Golden Pets.

    Hotel je smešten na Senjaku (Stolačka 5), opremljen je specijalizovanim nameštajem za životinje a gosti hotela biće pod stalnim veterinarskim nadzorom tokom svog boravka.

    Kuća u kojoj se nalazi hotel ima 70 kvm, a psima će na raspolaganju biti 10 raskošno opremljenih apartmana, sa luksuznim krevetićima sa posteljinom i hranilicama. Apartmani su razmešteni u nekoliko prostorija a dizajn svake od njih je inspirisan drugom temom.

    “Vlasnici pasa često imaju problem jer nemaju kome da ostave svog ljubimca kada idu na put ili kada im obaveze ne dozvoljavaju da ih čuvaju. Psi će ovde imati odličnu negu, ali i prijatno okruženje” kaže Marijana Jovičić, vlasnica hotela.

    Poseban deo hotela čini velika igraonica u kojoj će mali ljubimci moći da provode vreme igrajući se. Oslikana je šumskim motivima, sadrži mnoštvo igračaka, drveni mostić, šator za sakrivanje, sofu za odmor, stoličice, kauč na kome osoblje zajedno sa psima gleda crtane filmove.

    Hotel je okružen dvorištem površine 4 ara namenjen za igru sa ljubimcima. Pored toga, hotel sadrži i frizerski salon za pse. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE