Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Švajcarci preuzimaju vođenje hotela na Kranjskoj Gori

    Švajcarska hotelijerska firma Sophos vodiće ubuduće poslove marketinga i finansijskog upravljanja za šest hotela u Kranjskoj Gori u vlasništvu domaće kompanije Hit Alpinea koja bankama duguje 25 miliona evra, te s njima vodi pregovore o reprogramu.

    Prema ugovoru koji su potpisali direktor i vlasnik Sophosa Fernand Donnet i direktor Hit Alpinee Miran Čurin, Švajcarci će hotelima u Kranjskoj Gori upravljati idućih deset godina, uz godišnju proviziju od četiri do pet posto od njihova prometa, od čega je deo fiksna provizija, a deo bonus vezan na povećanje prihoda, objavili su u subotu slovenački mediji.

    Donnet je za ljubljanski Dnevnik izjavio da su sa svojim vrhunskim hotelskim menadžerima prisutni ne samo u Švajcarskoj nego u još desetak drugih država, među ostalim u Ukrajini, Crnoj Gori i Azerbejdžanu.

    U Kranjskoj Gori Sophos dobrim upravljanjem hotelima i boljom prodajom kapaciteta namerava njihov prihod povećati na dvadesetak miliona evra, kako bi se omogućilo vraćanje kredita i modernizacija hotela.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE