Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dvostruki rast Basler osiguranja na srpskom tržištu

    Zahvaljujući švajcarskoj stabilnosti finansijskog sistema, osiguravajuća kuća Basler u 2012. godini ostvarila je dvostruki rast u odnosu na rezultate iz 2011. godine.

    Ove godine očekuje se da će ova jedina švajcarska grinfild investicija u Srbiji dostići prvi procenat udela na srpskom tržištu osiguranja, saopšteno je na konferenciji za medije održanoj povodom obeležavanja 150 godina postojanja i rada Basler osiguranja u Evropi i 5 godina u Srbiji.

    "Tržište osigranja u Srbiji ima veliki potencijal i značajan je izvor za investiranje, što su prepoznale domaće i strane kompanije, poput švajcarskog Baslera. Razlozi za rastući broj društava za osiguranje uslovljeni su činjenicom da tržište osiguranja u Srbiji spada u grupu tržišta u razvoju, pre svega u segmentu životnog osiguranja,” istakao je prof. dr Hasan Hanić, dekan beogradske bankarske akademije.

    “Baloaz deluje kao siguran, pouzdan i profitabilan partner poslednjih 150 godina. Naši krpuni finansijski rezultati mogu se pripisati našem izuzetno jakom poslu sa osiguranjem i visokom nivou prihoda od ulaganja. Uspeli smo da u Srbiji, u proteklih pet godina, kao grinfild investicija, svake godine rastemo i težimo da ostvarimo naš cilj, a to je da dostignemo jedan posto tržišta“, izjavio je dr Vladimir Medan, predsednik Upravnog odbora Basler osiguranja Srbija.

    Na konferenciji za medije održanoj povodom proslave jubileja Basler osiguranja, pobednici Facebook konkursa za najbolji slogan kampanje „Siguran svet“, Dragani Skular, dodeljeno je nagradno vikend putovanje u Budimpeštu za slogan „Siguran svet – osiguran život“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE