Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Grad Zrenjanin odustao od kupovine pivare

    Rok za prijavu i podnošnje dokumentacije za kupovinu zrenjaninske pivare ističe danas, a iako su gradski čelnici ranije najavljivali da je Grad Zrenjanin zainteresovan za kupovinu, od toga se odustalo.

    Sednica Skupštine grada Zrenjanina na kojoj bi se to pitanje našlo na dnevnom redu, a koja je najavljivana za 9. maj, juče nije održana, jer se, prema rečima predsednika Skupštine Radovana Bulajića, od kupovine pivare odustalo.

    Kako je naveo, namera je bila da sednica Skupštine bude 9. maja kako bi odbornici doneli odluku o kupovini opreme zrenjaninske Pivare na aukciji koja je zakazana za 17. maj.

    "U konsultacijama s resornim ministarstvom, videli smo da kupovina ne može bez sprovedene procedure javne nabavke, za koju svakako ne bi bilo vremena. Tako Grad odustaje od ove kupovine, pa nema ni potrebe da žurimo sa sednicom Skupštine" objasnio je Bulajić.

    Stečajni upravnik Zrenjaninske industrije piva (ZIP) Dragan Božić zakazao je za 17. maj prodaju preostale imovine pivare i to je četvrti pokušaj prodaje te fabrike.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE