Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ko su najpoželjniji poslodavci u BiH?

    Najpoželjniji poslodavac u Bosni i Hercegovini za 2013. godinu je 'dm drogerie markt'. Među top deset najpoželjnijih poslodavaca u BiH su i Coca-Cola HBC B-H, Al Jazeera Balkans, Raiffeisen Bank, Microsoft BiH, kompanija Violeta, kompanija Authority Partners, UniCredit Bank, ASA Group i Philip Morris BH.

    Najbolje poslodavce u BiH izabralo je 12.590 posetilaca portala Posao.ba koje je glasanjem odabralo 100 kompanija za koje bi voleli darade, a među njima se izdvojilo 10 kompanija koje smatraju idealnim mestom za rad.To su one kompanije koje su ulaganjem u svoj brend, u ljude i njihov razvoj i jednakim poštovanjem koje pokazuju prema zaposlenima kao i prema svojim klijentima zaslužile da budu proglašene kao najbolje od najboljih.

    Kompanija Development studio i portal Posao.ba najboljim poslodavcima uručili su priznanja na ceremoniji održanoj u Sarajevu.

    Za najpoželjnijeg poslodavca u finansijskom sektoru proglašena je Bosna Bank International.

    Najpoželjniji poslodavac u FMCG sektoru je Konzum, a najpoželjniji poslodavac u sektoru farmacije je GlaxoSmithKline.

    Za najpoželjnijeg poslodavca u proizvodno-prodajnom sektoru proglašen je Prevent BH, u ICT sektoru Siemens BH, a najpoželjniji poslodavac u sektoru javnih preduzeća je BH Telecom.

    Kompanija Development studio i portal Posao.ba ove godine, šesti put zaredom, dodjeljuje priznanja kompanijama koje su izabrane za najpoželjnije poslodavce u 2013. godini. Priznanje 'Najpoželjniji poslodavac' pokrenuto je 2007. godine kad je Posao.ba prvi put sproveo istraživanje na portalu kako bi se saznalo koji su to poslodavci za koje bi korisnici najviše voleli da rade. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE