Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počeo upis XIX generacije Londonske škole za odnose s javnošću

    Počinje upis polaznika XIX generacije Londonske škole za odnose s javnošću. Predavanja će trajati od 26. oktobra do 7. decembra 2013. godine. Nakon svih odslušanih predavanja polaže se ispit, a položen ispit je znak da ste na korak od dobijanja LSPR međunarodno priznate diplome.

    Predavanja će biti organizovana utorkom i četvrtkom sa početkom u 18 časova, u trajanju od tri sata, a pojedina i subotom u terminu od 10 do 17 časova.

    Tokom trajanja programa škole moći ćete da produbite svoja teorijska i prakticna znanja iz odnosa s javnošću. Priznati stručnjaci iz oblasti komunikacija podeliće sa vama svoja iskustva i pružiće vVam priliku da se i sami oprobate u rešavanju problema sa kojima ćete se kao PR svakodnevno sretati. Upoznaćete se sa osnovama odnosa s javnošcu i srodnih disciplina, a sva stečena znanja i iskustva odmah ćete moci da primenite u svim aspektima vašeg rada.

    Priliku da pokažete stečena znanja i veštine dobićete na ispitu koji ce biti organizovan 7. decembra. Ova međunarodno priznata diploma LSPR je verifikovana od strane mnogih međunarodnih stručnih kao i najvecih svetskih konsultantskih i PR agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int. i Weber Schandwick.

    Londonska škola za odnose s javnošcu postoji već 20 godina i ukupan broj diplomaca u regionu veći je od 1.000.

    a sve dodatne informacije kontaktirajte agenciju Represent Communications na telefone 011/ 7152 – 500 i 7152 – 484 ili putem mejla [email protected] .

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE