Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Na Košutnjaku deo letnje ponude Kopaonika

    Duh Kopaonika u petak osetio se na Košutnjaku, prilikom predstavljanja programa „Kopaonik Open Summer Tour“.

    Nova ponuda na Kopu, Beogradu je donela jedinstvenu zabavu, gde su mnogobrijne poznate ličnosti uživale u sportsko-rekreativnim aktivnostima koje su deo letnje ponude na Kopaoniku. Tokom višesatnog programa, uz domaćine MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, poznati su imali priliku da se oprobaju u paraglajdingu, jahanju konja po Košutnjaku, drevnom streličarstvu, kao i planinskom bisciklizmu, vožnji kvadom, mountain kartom i downhill skuterom niz popularnu „ski stazu“ na Košutnjaku .

    Predstavljanju letnjeg provoda na Kopaoniku  prisustvovali Milan Kalinić, Aleksandar Kolarov, fudbaler, voditelj Vladimir Stanojević, Marina Tadić, Jellena,The Beat Shakers Ivan Gojković i Nenad Kosovac,  kao i mnogobrojne ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta.

    Milan Kalinić

    Novi koncept letnjeg odmora na Kopu biće prilagođen gostima koji žele da se opuste i uživaju na svežem planinskom suncu, ali ujedno da napune baterije, povrate energiju, udahnu  planinsku svežinu i podignu adrenalin. Izvanredni klimatski uslovi na više od 2000 m nadmorske visine,  prirodni rezervati sa retkim oblicima flore i faune, brojni spomenici sakralne arhitekture, raznovrsni sportsko-rekreativni sadržaji, čine Kopaonik idealnom destinacijom za aktivan odmor i uživanje u netaknutoj prirodi. 

    Aleksandar Kolarov

    Na Kopaoniku posetioci ovog leta mogu da doživite  nezaborano iskustvo i upoznajte predele Nacionalnog parka Kopaonik kroz razne aktivnosti i sadržaje koji su sastavni deo turističke ponude Kopaonika – panoramska vožnja žičarom, pešačke ture, planinski biciklizam, paraglajding, jahanje konja, streličarstvo, vožnja CanAm ATV vozilima, kanjoning, alpinizam, rafting, vožnja kartovima, tjubing, bob na šinama, dečji zabavni park, avantura park.

    Gordana Radić

    MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije potrudili su da obezbede ponudu za aktivan odmor na planiani, uz vrlo prsitupačne cene.

    Vladimir Stanojević

    U letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku su u proseku niže i do 50% u odnosu na zimski period. Noćenje na bazi polupansiona u hotelu Grand iznosi od 48 evra po osobi, u hotelu Angella od 42 evra po osobi, dok je cena na bazi najma apartmana u Apartmanima Konaci 15.5 evra po osobi, po noći. Uz to, tokom celog letnjeg perioda aktuelni su popusti i do 28%.

    Marina Tadić

    The Beat Shakers

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE