Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najniže cene Jat-ovih karata ka novim destinacijama

    Jat Airways nudi najpovoljinije cene karata za povratna putovanja iz Beograda ka čak sedam destinacija zahvaljujući kod-šer ugovoru sa Etihad Airwaysom.

    Najniža cena povratne karte do Abu Dabija i Dubaija iznosi 393,40 evra, dok je najjeftinija karta za povratno putovanje do Kuvajta 478,43 evra. Iz Beograda do Sejšela i nazad može se leteti za samo 723,96 evra, dok se najpovoljnija povratna karta do Melburna može kupiti za 1165,07 evra, do Sidneja za 1275,97, a do Brizbejna za 1295,63 evra.

    U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim takse za izdavanje aviokarte. Za putnike koji lete do Dubaija, iz Abu Dabija je obezbeđen prevoz autobusom. Radi se o autobuskoj liniji od aerodroma u Abu Dabiju do Marina Mall i Travel Mall autobuskih stanica u Dubaiju.

    Najpovoljnije cene do ovih sedam destinacija ka kojima mogu da lete putnici iz Beograda rezultat su bliske saradnje nacionalne aviokompanije Srbije i nacionalnog avioprevoznika UAE Etihad Airwaysa, jedne od narespektabilnijih i najbrže rastućih aviokompanija na svetu.

    Avioni tipa Airbus 319 iz Beograda za Abu Dabi poleću svakog dana u 13:05, let traje pet sati i 20 minuta i u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) sleće se u 20:25 sati po lokalnom vremenu. Iz Abu Dabija se poleće u 20.30, do Beograda se putuje pet sati i 45 minuta i stiže se u 12.15 po lokalnom vremenu.

    Svi letovi iz Beograda obavljaju se preko prestonice UAE, uz direktnu vezu ka destinacijama u Australiji i ostalim atraktivnim destinacijama. Jat Airways će uskoro proširiti ovu ponudu, pa će putnici iz Beograda kupovinom Jatovih karata moći da stignu ka još većem broju destinacija Etihada.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE