Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rekonstrukcija Vlade u završnici

    Rekonstrukcija Vlade ulazi u završnu fazu. Vlada očekuje eksperte, najuglednija imena bez obzira iz koje su stranke, kaže premijer Ivica Dačić.  Došlo je do nerazumevanja izjave Lazara Krstića oko stezanja kaiša.

    Za vikend će Vlada predložiti izmene Zakona o ministarstvima, nakon čega će stranački organi odlučivati o kandidatima. Večeras ću se sastati sa Aleksandrom Vučićem i mislim da ćemo završiti priču o rekonstrukciji Vlade, rekao je Dačić gostujući na RTS.

    Na pitanje da li će profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Tomislav Jovanović biti kandidat SPS za ministra prosvete, Dačić je rekao da to može da se desi ali da će se o tome raspravljati u okviru SPS.

    Ja hoću eksperte u Vladi, najuglednija imena bez obzira iz koje su stranke, istakao je Dačić navodeći da je SPS I SNS imaju iste političke ciljeve.

    Prema njegovim rečima glavna politička borba vodi se između SPS i SNS što znači da je opozicija potpuno politički neaktivna.

    Dačić navodi da je došlo do nerazumevanja izjave kandidata SNS za ministra finansija Lazara Krstića oko stezanja kaiša. Stezanje kaiša ne treba da ide na uštrb socijalne zaštite, što je rekao i Krstić, objasnio je Dačić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE