Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U H&M može brzo da se napreduje

    Modna kuća H&M u Srbiji je za sada zaposlila 130 ljudi, kaže glavni menadžer kompanije za našu zemlju Claudia Oswald, ističući da je H&M firma u kojoj se brzo napreduje, pa i do menadžerskih pozicija, a radnici su stalno potrebni.

    Potrošači u Beogradu, ali uskoro i u drugim gradovima Srbije, moći će da pazare u lancu prodavnica "H&M", po istim cenama kao i ostali Evropljani.

    Poznati modni brend među poslednjima je stigao na naše tržište jer su naši trgovci konačno ispunili sve uslove, prevashodno kada su lokacija i veličina prodavnice u pitanju.

    Imamo skoro identične cene u svim zemljama sveta. Razlike, koje će se i u Srbiji veoma malo osetiti, zavise prevashodno od cena transporta robe, kao i od toga koliko plaćamo teksas i ostali tekstil, kaže Oswald za Novosti.

    Ona je potvrdila da je u planu je i otvaranje prodavnica i u drugim gradovima Srbije, ali tek nakon što se vidi kako će se posao razvijati.

    Zasad smo zaposlili 130 ljudi, a radnici su nam stalno potrebni, jer je ovo firma u kojoj može brzo da se napreduje, pa i do menadžerskih pozicija.

    Kada su u pitanju sniženja, Oswald kaže da se H&M trudi da bude najkonkurentniji na tržištu cele godine, a ne samo dva puta godišnje.

    Hoćemo da omogućimo visoki kvalitet do pristupačnim uslovima, što će se videti već sada, u našoj jesenjoj kolekciji, zaključila je ona.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE