Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    MK: Kostić nije bio član Saveta za preporod

    MK grupa negirala je navode pojedinih medija da je njen predsednik Miodrag Kostić bio član Nacionalnog saveta za privredni preporod.

    Kostić nikada nije bio deo Nacionalnog saveta za privredni preporod, a takve izjave, pored toga što javnost dovode u zabludu, istovremeno kompaniji MK Group nanose ozbiljnu poslovnu štetu, navod se u saopštenju MK grupe.

    Predsednik Asocijacije malih i srednjih preduzeća Milan Knežević najavio je prethodno za Poltiku da će asocijacija predložiti da savetnici budućeg ministra privrede Saše Radulovića budu direktor Siemensa u Srbiji Tihomir Rajlić i ekonomisti Nebojša Katić i Vladimir Gligorov.

    On je kazao da će zamoliti takve ljude da prihvate predlog, pa makar ih Asocijacija angažovala i platila, "da imamo stručna mišljenja, da ne nasedamo više na svoje genijalnosti".

    Prema njegovim rečima, na taj način konačno će biti lišene uticaja "besmislene institucije, vladine ikebane", kao što je Nacionalni savet za privredni preporod u kome su bili Branislav Grujić, Toplica Spasojević, Jelena Krstović, Dragoljub Vukadinović, Miodrag Kostić. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE