Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Decenija poslovanja Carlsberg Srbija

    Kompanija Carlsberg Srbija proslavila je 10 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, tokom kojih je uložila više od 170 miliona evra u poboljšanje kvaliteta i unapređenje celokupnog poslovanja na srpskom tržištu.

    Prema rečima direktora Sektora za snabdevanje kupaca Dailbora Jeličića, Carlsberg Srbija trenutno zauzima drugu poziciju na srpskom tržištu piva.

    Godišnje proizvodi skoro dva miliona hektolitara godišnje, izvozi u kompletnu jugoistočnu Evropu, kako i u Izrael, Češku i Slovačku, istakao je Jeličić na manifestaciji "Dani Čelareva", u okviru koje je obeležen jubilej kompanije.

    Više od 600 ljudi, koji su posetili pivaru u Čelarevu, imalo je priliku da se upozna sa procesom proizvodnje, načinom serviranja i služenja piva, ali i da proba svoj omiljeni napitak, saopštila je kompanija Carlsberg Srbija.

    Pored obilaska jedne od najmodernijih pivara u Srbiji, brojni ljubitelji piva mogli su da obiđu dvorac Dunđerski i jedinstveni Muzej piva, kao i da uživaju u bogatom festivalskom programu u Čelarevu.

    Od svog dolaska u Srbiju, kompanija Carlsberg jedan je od najvećih partnera lokalne zajednice u kojoj posluje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE