Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Miler i Bajatović razgovarali o Južnom toku

    Predsednik Upravnog odbora Gazproma Aleksej Miler i generalni direktor Javnog preduzeća Srbijagas Dušan Bajatović govorili su o gradnji Južnog toka.

    Predsednik Upravnog odbora Gazproma Aleksej Miler i generalni direktor Javnog preduzeća Srbijagas Dušan Bajatović dogovorili su se na današnjem radnom sastanku da se ubrza postupak za pravovremeno dobijanje građevinskih dozvola, kako bi radovi na izgradnji deonice gasovoda "Južni tok" kroz Srbiju počeli u decembru 2013.godine.

    Tokom sastanka u Sočiju, Miler i Bajatović su razgovarali i o trenutnom statusu projekta "Južni tok" u Srbiji i konstatovano je da je u ovoj fazi završen rad na projektovanju i na procedurama za planiranje korišćenja zemljišta, kao i procena uticaja gradnje gasovoda na životnu sredinu, u skladu sa nacionalnim zakonodavstvom.

    U razgovoru su razmotrene perspektive unapređenja razvoja dve kompanije u snabdevanju ruskim gasom, njegovog podzemnog skladištenja, kao i mogućnosti implementacije zajedničkih projekata u oblasti elektroprivrede, saopšteno je iz Gazproma.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE