Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Koliko u Areni košta utakmica Evrolige?

    Organizacija jedne utakmice Evrolige u beogradskoj Areni košta Crvenu zvezdu 35.000 evra, kaže prvi čovek Košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović.

    Košarkaši Crvene zvezde dočekuju rusku Lokomotivu u četvrtak u Beogradu, u prvoj utakmici Evrolige, a predsednik Kluba objašnjava iz kog razloga će svi, pa i on, morati da kupuju karte da bi gledali Crveno-bele u najelitnijem košarkaškom takmičenju posle 14 godina.

    Karte će morati da kupe svi, počevši od mene, jasan je Čović ističući da su ulaznice za Zvezdine utakmice najjeftinije u regionu.

    Standardi Evrolige podrazumevaju da timovi učesnici popune i do 60 odsto budžeta od prodaje ulaznica, a mi smo daleko od toga, objasnio je Čović ističući da će Zvezda, postepeno, morati da stremi ka tim standardima.

    On se, takođe, osvrnuo i na sistem kazni u Evroligi koji je, kako je rekao, vrlo rigorozan i može da "košta" klub i do 50 hiljada evra.

    Standard kažnjavanja je rigorozan, nemamo novca za bacanje i zato sam zahvalan navijačima zbog saopštenja u kom se kaže kako "Delije" treba da se ponašaju na utakmicama Evrolige, precizirao je Čović.

    Jedna evroligaška utakmica u Areni košta 35 hiljada evra, a to podrazumeva, ne samo meč, nego treninge, kako Zvezde, tako i gostujućeg tima i sve propratne obaveze koje se odnose na utakmicu, objasnio je predsednik Zvezde.

    Foto: Facebook

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE