Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Niš dobio 50 stabala na poklon

    Niš je od danas zeleniji za 50 stabala, zahvaljujući donaciji ProCredit banke. Zaposleni u banci učestvovali su u sadnji platana duž Bulevara svetog cara Konstantina,  nakon čega je više od 60 đaka petog razreda osnovne škole „Dušan Radović“, zajedno sa razrednim starešinama, direktorom Božidarom Stošićem i profesorom Jovanom Stojkovićem, pomoćnikom gradonačelnika, posadilo stabla vrste Liquidabar, ispred regionalne ekspoziture banke, na Vizantijskom bulevaru bb.

    „Naš grad postaće zeleniji, lepši, i bogatiji za 50 stabala. Ova akcija doprinosi očuvanju životne sredine, i što je još važnije utiče na dobro zdravlje svih građana. Verujemo da će primer ProCredit banke pratiti i drugi, i da ćemo zajedničkim snagama omogućiti da naš grad na svakom ćošku ima zelenu oazu. Stabla koja smo danas zajedno posadili predstavljaju investiciju za budućnost i ostaće kao nasleđe našim budućim naraštajima“, rekao je profesor Jovan Stojković, pomoćnik gradonačelnika Niša.

    ProCredit banka je svakodnevno posvećena zaštiti životne sredine i godinama konstantno ulaže u projekte usmerene na unapređenje energetske efikasnosti i upotrebu obnovljivih izvora energije u Srbiji. Sadnjom stabala, čemu je prethodilo otvaranje „zelene“ regionalne ekspoziture u Nišu, banka pokazuje spremnost za unapređenjem ekološke svesti u našoj zemlji.

    Od ukupno 50 stabala, 41 stablo posađeno je duž Bulevara svetog cara Konstantina, dok devet stabala krasi okolinu novoizgrađene energetski efikasne ekspoziture banke.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE