Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Elektrovojvodina poštuje evropske standarde

    Elektrovojvodina je, zahvaljujući poslovanju koje je u skladu s  evropskim standardima,  kao i po rezulatima rada, lider među distribucijama u Srbiji – rekao je direktor ovog preduzeća Srđan Kružević, prilikom dodele CERTOP  sertifikata integrisanog menaxment sistema.

    To se potvrđuje i dosadašnjim sertifikatima, među kojima su izuzetno važni oni o zaštiti radnika, bezbednosti na radu, kao i zaštiti životne sredine, a dodatno i ovim najnovijim o integrisanom menaxment sistemu. To pokazuje na veliku predanost u radu svih zaposlenih u Elektrovojvodini, ali i da je prihvatanje, usvajanje i primena standarda poslovanja istih kao i u Evropi, poptuno moguće i u Srbiji.

    Ove godine je Elektrovojvodina ukazao je Kruževiće postignutim rezultatima dokazala da se i u veoma teškoj situaciji može raditi dobro i ostvariti dobit, jer je ostvarena dobit od 978 miliona dinara. To je veoma dobar rezultat, posebno kada se zna da se prošle godine zabeležen gubitak u poslovanju, istakao je Kružević, napominjući da je cilj stalno unapređenje poslovanja i podizanje kvaliteta usluga.

    "Naglašavam da se Eektrovojvodina oštro suprotstavlja ideji da se umesto sadašnjih pet opreratera distributivnog sistema, formira samo jedno preduzeće. U slučaju da do tako nečega ipak dođe, kompletno rukovodstvo ‘Elekrovojvodine’ podneće ostavku.  O nečijem radu i uspehu govore rezultati, a one koji naše preuzeće psotiže nedvosmisleno pokazuju naš parvac i zato ne vidim razlog da se predlažu organizacione promene koje obezvređuju rad onih koji posluju i pozitivno i kvalitetno, za šta je potvrda i zadovoljstvo potrošača i zaposlenih", rekao je Kružević.

    Sertifikat rezervisan za najbolje

    Generalni direktor CERTOP-a Tibor Šandor, ukazao je da je sertifikat koji je uručen direktoru Elektrovojvodine u vlasništvu samo najboljih i najkvalitetnijih preduzeća i potvrda je visokog kvaliteta poslovanja.

    "S Elektrovojvodinom sarađujemo već nekoliko godina, a ovu kompaniju, uz visok kvalitet poslovanja  i poštovanje evropskih standarda, karakteriše i velika odgovornost zaposlenih koji su veoma stručni i profisinalano obavljaju svoj posao", rekao je Šandor.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE