Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Air Serbia planira nabavku A320

    Air Serbia razmatra da u okviru planirane nabavke Airbusovih aviona za novu flotu uvede i dva Airbusa A320, izjavio je generalni direktor nove nacionalne aviokompanije, Dane Kondić.

    Do kraja decembra imaćemo šest modernih aviona A319 u našoj floti, sa konfiguracijom koja nudi 120 sedišta u ekonomskoj i osam u novoj biznis klasi.

    Tokom 2014. godine u saobraćaj će biti uvedena još dva ovakva aviona, a razmatramo i uvođenje dva nova Airbusa tipa A320, naveo je Kondić u časopisu Air Serbia Review.

    On je podsetio da će Air Serbia od 26. oktobra imati u saobraćaju prvi Airbus A319 na redovnoj liniji Beograd – Abu Dabi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

    Nova srpska aviokompanija će, kako je rekao, od 1. decembra leteti redovno za Banja Luku i Prag, a od 10. decembra i za Bukurešt i Ljubljanu.

    Planiramo da do aprila 2014. godine letimo ka još 12 destinacija u 11 zemalja, što će više nego udvostručiti frekvencije letova i kapacitet, rekao je Kondić.

    Prema njegovim rečima, u poslovanju Air Serbije, putnici, odnosno gosti će uvek biti na prvom mestu. "Odvešćemo vas kuda vi želite i kako želite. Dobrodošli u novu eru vazdušnog saobraćaja u Srbiji", poručio je Kondić.

    On je kazao da će Air Serbia učiniti sve da postane vodeća aviokompanija u regionu, a taj cilj je moguće ostvariti zahvaljujući akcionarima, Vladi Srbije i Etihad Airwaysu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE