Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Most kod Beške za 10 do 15 dana

    Par dana pošto je najavio da će radovi na mostu kod Beške biti gotovi za nekoliko nedelja, ministar saobraćaja Aleksandar Antić dao je konkretnije najave, prema kojim će most biti pušten u saobraćaj za 10 do 15 dana.

    Nećemo praviti nikakvu feštu, a javnost će o tome biti obaveštena putem saopštenja, rekao je Antić, gostujući na TV Pink.

    Smatram da kao društvo i država treba da obeležimo najveće infrastukturne projekte koje smo izgradili. Ako tokom sledeće godine završimo kineski most, to onda treba obeležiti, dodao je Antić.

    Upitan kada će biti završen autoput prema Makedoniji i Grčkoj, Antić je rekao da je krajnji rok 2016. godina i da to ne zavisi od Ministarstva saobraćaja, nego od preduzeća koja rade taj put.

    Ne terajte me da se moj posao svede na to da lansiram rokove. Moje je da nateram Koridore Srbije i druga preduzeća da te rokove poštuju i to radim svakog dana, što je izuzetno težak posao, poručio je ministar.

    Prema njegovim rečima, poslednjih godina resor saobraćaja je "neopravedno bio sveden" samo na to da pravi puteve, a da je ono zapravo jedno od najkompleksnijih sistema u Vladi Srbije, koje se bavi ukupnim saobraćajem u Srbiji.

    Foto: Putevi Srbije

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE