Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    INTERVJU Vladimir Vujasinović: Želeo sam nešto više

    Zvali ga Vladimir, Vlada, Vujas, all-around igrač, kapiten, najbolji vaterpolista sveta, deo svake idealne vaterpolo postave ili onaj koji iz igrača izvlači najbolje, ipak su Mađari najbliži opisu Vladimira Vujasinovića dodelivši mu pre 12 godina nagradu Most Valuable Player.

    Vujasinović je iza sebe ostavio vredne sportske tragove koje nisu poneli samo novinska hartija i TV ekrani u udarnim terminima. Ovakve tragove ostavljaju samo ljudskost, profesionalizam, posvećenost, snaga, volja, neodustajanje, oslonci i stubovi tima, nesebičnost i sve to upakovano u nenametljivu skromnost. I da ih lupom po svetu tražite, malo ćete ih naći. To su tragovi onih ljudi, velikih sportista koje upoznate i ubrzo vam bude jasno da ste počastvovani.

    Za igračku karijeru dugu 25 godina Vladimir Vujasinović je u svoju sportsku torbu spakovao i doneo kući 37 klupskih medalja i 19 sa reprezentacijom. Spakovao je i ključeve italijanskog grada Recca kao počasni gradonačelnik. Svojom je igrom iz godine u godinu radovao svoju naciju, hiljade i milione navijača, porodicu i prijatelje i statistika i brojevi su jasno govorili ko je pobednik, a ko gubitnik. Ali, Vujasninović je želeo nešto više od brojeva…

    Foto: Marko Rupena

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE