Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Air Serbia A319 poleteo za Berlin

    Avion Airbus A319, iz modernizovane flote nacionalnog avioprevoznika Air Serbia, poleteo je za Berlin sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, zamenivši Boeing 737 na liniji ka prestonici Nemačke.

    Airbus A319 sastavni je deo najavljenih izmena u saobraćajnoj mreži i redu letenja koje će igrati ključnu ulogu u stvaranju novog nacionalnog prevoznika rešenog da pruži sasvim nov i veoma visok nivo udobnosti i usluge, saopštila je Er Srbija.

    Osim što je glavni grad Nemačke i svetska metropola, Berlin je i sedište jednog od naših "kodšer" partnera, kompanije Air Berlin, a i sve interesantnija turistička destinacija za naše goste, rekao je generalni direktor Air Serbia Dane Kondić.

    Avion A319, kapaciteta 128 mesta, sa novim znakom i bojama Air Serbia, među prvima je od osam Airbus A319 i dva A320 koje kompanija uzima u najam u cilju ubrzane modernizacije flote.

    Konfiguracija novih aviona predviđena je za osam putnika u potpuno novoj putničkoj kabini biznis klase i za 120 putnika u ekonomskoj klasi.

    Saobraćajna mreža Air Serbia obuhvata 30 evromediteranskih destinacija i nudi letove ka prekomorskim destinacijama u Aziji, Australiji i Americi posredstvom svojih "kodšer" partnera i partnera sa akcijskim kapitalom, Etihad Airwaysa.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE