Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dinkić ne očekuje krivičnu prijavu

    Sprečio sam štetnu privatizaciju Vršačkih vinograda i ne očekujem da budem obuhvaćen krivičnom prijavom, rekao je bivši ministar Mlađan Dinkić i ocenio da bi predsednik Srbije i ministar privrede trebalo da se dogovore da li je taj ugovor štetan.

    Mislim da bi Radulović trebalo da razgovara s Nikolićem i da se dogovore šta žele da kažu. Nikolić je rekao da je moja namera bila da miniram njegov put u Kinu, a sada Radulović kaže da je to bila kriminalna privatizacija. Meni sada nije jasno šta hoće Nikolić, a šta Radulović, rekao je Dinkić.

    Upitan da li očekuje da bude obuhvaćen krivičnom prijavom o kojoj je govorio ministar privrede, Dinkić je odgovorio pitanjem "kako može biti obuhvaćen krivičnom prijavom, kada je sprečio štetnu privatizaciju?".

    Dinkić je Raduloviću predložio da, umesto što se građanima obraća preko medija, "skoči do Predsedništva i predsedniku objasni zašto taj ugovor ne treba potpisati".

    On je kazao da taj ugovor nije potpisan i da ga on nikada ne bi potpisao, kao i da ga treba stornirati i krenuti ispočetka.

    "Sva nadležnost je na Vladi Srbije, a predsednik Nikolić, pošto ima ministre u ta dva resora, može da uradi šta hoće. Zašto ga Radulović i Krstić ne potpišu?", upitao je Dinkić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE