Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Reklama od 25 miliona dolara za koju se dobija žuti karton

    Fudbalski klub Barselona i IT gigant Intel potpisali su petogodišnji sponzorski ugovor vredan 25 miliona dolara koji podrazumeva reklamu koja se ne vidi stalno.

    Barselona je tek nedavno odlučila da proda ‘oglasni prostor’ na svojim dresovima i da logo Unicefa zameni Qatar Airwaysom, a izgleda da se taj komercijalni potez osladio čelnicima kluba, koji su našli novi način za borbu protiv finansijske krize i ‘balona’ u evropskom fudbalu.

    Čuveni slogan ‘Intel inside’ biće odštampan na dresovima Katalonaca, ali ne na licu poznate plavo-crvene kombinacije već sa unutrašnje strane tako da će biti vidljiv samo prilikom postizanja golova.

    Kako su rekli iz Barse, ovim ugovorm se igrači ne obavezuju da na taj način svaki put proslave pogodak. Ipak, s obzirom na rezulate Barselone i broj golova koji ekipa postiže, Intelov potez verovatno nije loš. Takođe, to će biti prilika i da se vidi da li su giganti i njihov novac jači od pravila, jer se zna da se podizanje dresa i slanje bilo kakve poruke na taj način kažnjava žutim kartonom.

    Leo Mesi je jednom dobio sudijsku opomenu kada je mami natpisom na majici čestitao rođendan.

    Foto: Facebook/fcbarcelona

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE