Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić ličnost godine u regionu

    Banjalučke Nezavisne novine dodelile su vicepremijeru Srbije Aleksandru Vučiću nagradu "Ličnost godine" u regionu, koji je u Banjaluci boravio u okviru zajedničke sednice Vlada Srbije i Republike Srpske.

    Nagradu "Ličnost godine" u regionu tradicionalno već 11 godina, dodeljuje banjalučki dnevnik, a prema rečima Vučića, tu nagradu je posvetio građanima Srbije, uz zahvalnost što imaju veliko poverenje u SNS, zato što osećaju i nadaju se da se u Srbiji može živeti drugačije i bolje.

    Prvi potpredsednik Vlade je rekao su pred Srbijom najozbiljnije i najteže ekonomske reforme kako bi 2014. godine građani osetili boljitak, a onda neće biti ni mnogo važno ko će vladati, već kako će i koliko ljudi moći da se pohvale da žive bolje.

    Vučić je tu nagradu, kako je rekao, posvetio građanima Srbije, uz zahvalnost što imaju veliko poverenje u Srpsku naprednu stranku, zato što osećaju i nadaju se da se u Srbiji može živeti drugačije i bolje.

    Govoreći o reformama koje je srpska vlada sprovela za godinu dana, Vučić je rekao da je reč o značajnim reformama kojima se pokušalo pokretanje i menjanje stvari. Građani, dodao je, žele da vide energiju, rad i marljivost koju je "malo koja srpska vlada do sada imala".

    Izrazivši uverenje da će Vlada nastaviti da radi istim tempom, Vučić je rekao da su pred Vladom veliki projekti i ideje i da se nada da će, osim kompanije Air Serbia, biti još velikih rezultata i u drugim sferama života.

    Srbija će i dalje u regionu biti neko ko će, na određeni način, biti izvoznik stabilnosti, neko ko nikoga neće ugrožavati, neko ko će uvek voleti Republiku Srpsku ali i poštovati integritet BiH, istakao je Vučić.

    Na zajedničkoj sednici su učestvovali i premijer Ivica Dačić, kao i predsednik i premijerka Republike Srpske, Milorad Dodik i Želja Cvijanović. Sledeća sednica biće održana u Beogradu.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE