Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Severina za Novu godinu dobija 50 hiljada evra

    Hrvatske estradne zvezde će, po svemu sudeći, zaraditi pozamašne sume za nastupe tokom Nove godine, a prva među njima je regionalna diva Severina, koja će u Bečićima inkasirati celih 50 hiljada evra.

    Iako su prošla vremena kad su pevačke zvezde dobijale iznose na kojima bi im pozavidele i zvezde u Holivudu, ni nove cifre nisu za "bacanje". Iako svi muzičari mudro ćute o svojim honorarima, Index je istražio koji će od njih zaraditi najviše.

    Ovogodišnji rekord definitivno drži Severina. Splitska pevačica će nastupati u crnogorskim Bečićima, a u Novu 2014. godinu navodno će ući bogatija za 50 hiljada evra, tj 20 hiljada više od njenog prošlogodišnjeg honorara u Beogradu.

    "Seve" sedi Tony Cetinski koji će za nastup u Poreču navodno dobiti 45.000 evra. Ovogodišnji honorar ipak je dosta manji nego ranijih godina kad je Tony znao da naplati i do 70.000 evra.

    Sličan iznos prihodovaće i Gibonni, koji će u Splitu zabavljati svoje sugrađane za 40.000 evra, a na bini će mu se pridružiti Damir Urban i Maya Azucena.

    Grupa Prljavo kazalište nalazi se na četvrtom mestu liste novogodišnjih honorara. Jasenko Houra i ekipa iz benda za nastup u Skoplju navodno bi trebali da dobiju 30 hiljada evra.

    Nina Badrić ove godine peva u Petrčanima kod Zadra, a za svoj nastup će navodno dobiti 25.000. "Kralj bevande", zadarski pevač Mladen Grdović, pevaće u Medenoj u Trogiru za, navodno, 16.000 evra.

    Listu nastavljaju Massimo i Goran Bare koji će u Novu godinu uvesti Riječane i njihove goste na Korzu za, opet navodnih, 15.000 evra, odnosno 10 hiljada koliko će dobiti Bare.

    Jasmin Stavros zabavljaće goste primoštenske Aurore i to za, kako saznajemo, 14.000 evra. Joško Čagalj Jole pevaće u  Vodicama za navodnih 12.000 evra, isto koliko i Crvena Jabuka za nastup u Makarskoj. Jednak iznos navodno će dobiti i Colonia koja peva u Dubrovniku, dok 10.000 evra "čeka" Petra Grašu za nastup u Crnoj Gori.

    Iz navedenog može se zaključiti kako su cene ovogodišnjih nastupa definitivno pale u odnosu na prethodne godine, a izvođači će u proseku zaraditi i do dvadeset procenata manje.

    Foto: Facebook

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE