Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Od Nove godine Air Serbia širi krila

    Iako Air Serbia već leti u 27 gradova Evrope i sveta, dolaskom prvih pilota obučenih za letelice Airbus A319, u narednoj godini se planira proširenje mreže letenja i povratak na aerodrome Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

    Formiranje nove kompanije Air Serbia podstaklo je našu civilnu vlast da što pre potpiše više ugovora sa vazduhoplovnim vlastima mnogih zemalja, poput Saudijske Arabije, Japana, Južne Afrike, Indonezije, Sejšela, Bahreina, Omana, Jordana i Singapura.

    Svakako bi najatraktivnija linija bila za SAD, ali trenutno nemamo kategoriju jedan, koju zahtevaju američke vazduhoplovne vlasti, što bismo mogli lako da vratimo od proleća.

    Mi smo dobili potvrdan odgovor od američkih vazduhoplovnih vlasti da su oni spremni i najavili su svoj dolazak u martu, kaže v. d. direktora Direkcije civilnog vazduhoplovstva Srbije Milan Živanović.

    Pročitajte i>>>Air Serbia u 2014. direktno leti i za SAD?

    U Air Serbia kažu da će se ekspanzija otvaranja novih linija nastaviti odmah posle Nove godine. Planiramo da prvo letimo za Bejrut, zatim za Varnu, Sofiju, a posle toga moguće je i za Kairo. Svakako, moraćemo još da se potrudimo da stvorimo svoju mrežu, kaže generalni direktor Dane Kondić.

    Što se tiče čarter letova, oni će sledeće godine sa Air Serbia biti mnogo sigurniji kada je reč o polasku i dolasku sa destinacije. Sada kompanija ima na raspolaganju 16 aviona i mnogo se lakše odvija saobraćaj.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE