Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Milka Forcan predsednik Vaterpolo saveza Srbije?

    Na čelo Vaterpolo saveza Srbije moglao bi uskoro da stane Milka Forcan, jedna od najuspešnijih poslovnih žena u našoj zemlji, saznaje Sport.

    Razgovori su u toku i prema prvim nezvaničnim informacijama Forcan je zainteresovana da dođe na čelo najtrofejnijeg srpskog sporta.

    Milka Forcan je poslovnu karijeru najvećim delom izgradila u Delta Holdingu, u kojoj je radila od 1992. do 2010, kada je napustila kompaniju sa mesta potpredsednika Holdinga.

    Ukoliko prihvati čelno mesto u VSS, Milka Forcan će najpre morati da se suoči sa dugom u iznosu od oko 1.3 miliona evra. Kriza rukovođenja u srpskom vaterpolu traje još od marta ove godine i smene Velibora Sovrovića. Na kratko je prekinuta polovinom septembra, kada je za predsednika izabran Zoran Babić.

    Kao član Glavnog odbora SNS Babić je dva meseca posle izbora podneo ostavku, poštujući stav predsednika stranke Aleksandra Vučića da članovi tog stranačkog tela ne treba da budu na čelu sportskih saveza i klubova.

    Eventualni izbor za predsednicu VSS neće biti i „debi” Milke Forcan u sportskim vodama. Od maja 2011. gospođa Forcan je član Izvršnog odbora Unije tenisklih profesionalaca Srbije.
     

    Foto: milkaforcan.rs

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE