Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Simič demantuje Ministarstvo finansija

    Vršilac dužnosti direktora Poreske uprave u ostavci Ivan Simič demantuje da je njegova ostavka dogovorena nakon analize rada uprave i razgovora sa ministrom finansija Lazarom Krstićem.

    Ostavku ministru finansija Lazaru Krstiću sam usmeno podneo 27. decembra i demantovao saopštenje za javnost Ministarstva finansija u kom se, između ostalog, kaže da je "nakon dugotrajne i detaljne analize poslovanja Poreske uprave i razgovora ministra Krstića sa Ivanom Simičem, dogovoreno da Simič podnese ostavku“.

    "Sa ministrom sam razgovarao oko tri do četiri minuta i sav razgovor se odnosio isključivo na pitanje zašto podnosim ostavku kada sam predhodni dan rekao da ću ostati i nastaviti sa radom", kaže Simič koji je naveo i da je ministru odgovorio da ipak ne može da nastavi rad pod datim okolnostima i da želi da se sve okonča na civilizovan i miran način.

    Tom prilikom sam mu uručio primerak moje izjave za javnost, potpuno isti tekst su dobili i mediji, u kojem je između ostalog navedeno da se zahvaljujem bivšem i sadašnjem ministru finasija, te vladi Srbije za poverenje koje su mi iskazali sa imenovanjem.

    Ministar me je samo zamolio da sačekam sa slanjem moje izjave dok Ministarstvo ne spremi svoju, što sam i uradio, rekao je Simič i kazao da je zatim u kabinetu ministra podneo i pismeni primerak ostavke i da su mu prijem potvdili.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE