Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nole brend ambasador Peugeota

    Drugi teniser sveta Novak Đoković, potpisao je trogodišnji ugovor sa kompanijom Peugeot, čime je postao novi brend ambasador poznatog francuskog proizvođača automobila.

    Saradnjom sa najboljim srpskim igračem svih vremena, Peugeot potvrđuje i ojačava svoju strategiju u svetu tenisa u godini u kojoj obeležava 30 godina partnerstva sa Rolan Garosom.

    Srećan sam što ću biti predstavnik velikog proizvođača automobila sa istorijom dugom 200 godina, prepoznatljivog u celom svetu. Peugeot je otelotvorenje francuske elegancije, prefinjenosti i umetnosti življenja,  rekao je Đoković.

    U sledeće tri godine Peugeot će koristiti Novakov lik u svim svojim aktivnostima širom sveta. Počev od Australijan Opena logo brenda Peugeot nalaziće se na Novakovom levom rukavu sportske opreme “Uniqlo”.

    U saopštenju se navodi da je slava Novaka Đokovića, naročito u Kini, najvećem svetskom tržištu automobila u svetu, bio je odlučujući faktor za sklapanje ovog partnerstva.

    Peugeot je prisutan na tržištu 160 zemalja, a 2012. godine, kompanija je prodala 1,7 miliona vozila širom sveta, čime je zauzela četvrtu poziciju u Evropi.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE