Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Novi multimode računari Lenovo

    Kompanija Lenovo predstavila je na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike CES u Las Vegasu novitete u ponudi multimode proizvoda.

    Radi se o MIIX2 odvojivom laptopu sa tri režima rada – Laptop, Stand i Tablet i dijagonalom od 11 ili 10 inča, YOGA 2 pametnom konvertibilnom laptopu koji uvodi i mogućnost okretanja za 360 stepeni, kao i Flex 14D i 15D konvertibilnim laptop računarima koji korisnicima nude Laptop i Stand režim rada, ali sada sa AMD A6 quad core tehnologijom procesora i AMD Radeon grafikom.

    MIIX 2 pruža korisnicima slobodu da na putovanja nose samo touchscreen tablet uređaj, koji prema potrebi mogu povezati sa bazom kako bi imali potpun Windows 8.1 laptop ugođaj.

    Laptop režim rada pruža kombinaciju ekrana sa tastaturom pune veličine, a jednostavnim okretanjem tableta za 180 stepeni i njegovim povezivanjem sa bazom na kojoj je tastatura može se aktivirati i treći režim rada, Stand režim, kako bi gledali filmove ili slike.

    Kada je reč o YOGA 2 laptopu, model od 11 inča teži 500 grama i ima potpuno novi quad-core Intel Pentium procesor i HDD disk od500 GB. Veći i snažniji model od 13 inča, težak 1,5 kilograma koristi Intel Core i5 procesor četvrte generacije, tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem kao i Full HD (1920×1080) displej. Ovaj model nudi takođe memoriju do 500 GB HDD ili SSHD.

    Novi Flex 14D i 15D konvertibilni laptop imaju AMD A6 quad core procesor i AMD Radeon grafiku a mogu se, po potrebi, koristiti kao laptop računari punih performansi ili, zahvaljujući mogućnosti okretanja za 180 stepeni, pružiti potpun način uživanja u najnovijoj ponudi sveta zabave uz Dolby Advanced Audio v2 i celodnevno trajanje baterije.

    Cene Lenovo MIIX2 konvertibilnih modela od 10 inča, koji se mogu očekivati od marta, kreću od 499 dolara, dok se model od 11 inča očekuje od aprila po ceni od 699 dolara.

    Cene Yoga2 modela od 13 inča će se kretati od 999 dolara i očekuju se u februaru, dok će Yoga2 model od 11 inča biti jeftiniji i iznosiće 529 dolara, a oba modela Flex 14D i 15D imaće početnu cenu od 499 dolara i biće dostupni od januara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE