Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Air Serbia uvodi 6 novih linija

    Aviokompanija Air Serbia u prvoj polovini ove godine uvodi šest novih linija u Evropi i prema Bliskom istoku čijim uvođenjem se, prema rečima direktora Daneta Kondića, očekuje rast turističkih, trgovinskih i investicionih veza.

    Kako se navodi u saopštenju, letovi za Bejrut, Budimpeštu, Sofiju i Varnu biće uvedeni od 30. marta, a za Kijev i Varšavu 29. maja. Nove linije će povećati ukupan broj destinacija u međunarodnoj mreži Air Serbia do 35, što je povećanje od 20 odsto.

    Generalni direktor Air Serbia Dane Kondić rekao je da su nove linije deo strategije proširenja ka ključnim međunarodnim tržištima i veće ponude putnicima, što otvara mogućnost za rast turističkih, trgovinskih i investicionih veza Srbije s drugim državama.

    "Pored najavljenih destinacija, koje su među najvažnijim tržištima za odmor i poslovna putovanja u Evropi i na Bliskom istoku, istražujemo mogućnosti za dalji rast mreže u 2014. godini, čiji će detalji biti objavljeni u dogledno vreme", rekao je Kondić.

    Air Serbia će ponuditi dnevne letove za Budimpeštu, Kijev, Sofiju i Varšavu, dok će Bejrut i Varna početi sa tri leta nedeljno i povećati se na dnevnu frekvenciju od juna 2014. godine.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE