Beograd dobija još jedan hotel - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograd dobija još jedan hotel

  Sredinom februara Beograd će biti bogatiji za još jedan hotel u centru grada. Investicija u Takovskoj ulici, biće završena u rekordno kratkom roku. 88 rooms Hotel**** opremljen je po standardima  hotela sa četiri zvezdice, a poslovaće pod okriljem kompanije MK Mountain Resort.

                 

  Po rečima Nikole Avrama, generalnog direktora MK Mountain Resorta, 88 Rooms Hotel zasniva se osnovama modernog hotelijerstva i namenjen je u istoj meri poslovnim gostima i turistima koji Beograd posećuju u sve većem broju. Hotel je smešten u Takovskoj ulici, na mestu nekadašnjeg Takovo centra, a prve goste će primiti već sredinom februara.  Odlična lokacija omogućava jednostavan pristup od aerodroma i drugih pravaca, a blizina kulturnih i istorijskih vrednosti Beograda čine ovaj smeštajni objekat konkurentnim na beogradskoj turističkoj mapi.

  Unutrašni enterijer odlikuje moderan dizajn, svetao i udoban ambijent, kao i najsavremenija oprema za rad i digitalnu komunikaciju. Menadžmentom hotela se bavi MK Mountain Resort, priznata i višestruko nagrađivana jedna od vodećih hotelskih kompanija u regionu, koja u svom sastavu ima tri smeštajna objekta na Kopaoniku.

  Beograd dobija još jedan hotel

  Pored 88 soba i apartmana, hotel će raspolagati konferencijskim prostorom i “rooftop” restoranom koji će biti smešten na krovu šestospratnice, odakle se pruža neverovatan pogled na Beograd i obale Dunava.

  “Cilj nam je da naši gosti dobiju pravu vrednost za novac, a pored neupitno kvalitetne usluge koju garanutuju standardi MK Mountain Resorta, ideja nam je da kroz autentične pakate ispratimo očekivanja gostiju i predstavimo im brojne vrednosti prestonice, kako one poznatije tako i one koje se još uvek u dovoljnoj meri ne nude stranim gostima,“ dodaje Nikola Avram.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE