Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje Praznik Mimoze Portonovi

    Nakon 14. godina puze novljanske mažoretkinje su prošetale centrom Beograda kako bi najavile `Praznik Mimoze Portonovi` koji se u Herceg Novom ove godine održava od 31. januara do 28. februara.

    Festival mimoze, 45. po redu, započeće 31. januara ceremonijom otvaranja na glavnom gradskom trgu nakon koje će  koncert održati hrvatski muzičar Gibonni. U narednim danima posetioci će moći da uživaju u brojnim kulturnim i sportskim događajima, kao i u nezaobilaznoj tradiciji karnevala maskembalu i karnevalskim povorkama.

    Praznik mimoze simboliše dolazak proleća, a jedan od njegovih ciljeva je oživljavanje turističke sezone u zimskom periodu, čemu svakako pomaže bogat sadržaj festivala. Najavljeni su izmedju ostalog: koncerti Vlade Divljana i Massima Savića, izvođenje predstava `Bokeški D-Mol` u režiji Milana Karadžića, `Filomena Marturano` u režiji Jagoša Markovića, `Tako je moralo biti` u režiji Egona Savina, predstavljanje romana `TAI` Gorana Gocića ovogodišnjeg dobitnika NIN-ove nagrade. Nešto novo na festivalu biće `Dani Jazz-a` čiji je sponzor strateški partner festivala  kompanija Azmont Investments, koja prvi put na ove prostore dovodi brazilsku pop jazz divu Ive Mendes.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE