Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Učesnici Partizan One Team NIS projekta na Dečijoj nedelji sporta

    Jedanaesto Partizan One Team NIS okupljanje održano je u atrijumu Delta City centra. Mališani su se predstavili na zatvaranju Dečije nedelje sporta, koja je, u organizaciji Sportske akademije Senjak, tokom cele ove nedelje promovisala sport.

    Predstavnici kompanije NIS, koja je generalni sponzor KK Partizan, su ovom prilikom deci poklonili deo opreme koji će im koristiti za odlaske na treninge – rančeve, majice i flašice za vodu. U sklopu programa društvene odgovornosti „Energija sporta“, NIS već šest godina zaredom podržava Košarkaški klub Partizan. Uz promociju sportskih vrednosti, timskog duha i vrhunskih rezultata, saradnja je od ove sezone proširena na podršku mladih naraštaja i zajedničko učešće u humanitarnim akcijama.

    One Team treneri su sa decom iz udruženja Plavi krug radili razne zanimljive vežbice i igre na postavljenom poligonu. Celo druženje su pratili građani koje je zainteresovao program, pa se publika ubrzo okupila. Na okupljanje su došli direktor KK Partizan NIS, Mlađan Šilobad i mladi igrač Partizana, Petar Aranitović, koji se učesnicima pridružio u igri.

    Drugi deo okupljanja, treneri su sa decom razgovarali o pozitivnom stavu koji pomaže u suočavanju sa problemima i izazovima- o upornosti, požrtvovanosti i samopouzdanju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE