Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Za deset dana epilog uvećanih računa za gas

    Uzrok povećanih decembarskih računa za gas biće poznat za sedam do deset dana, poručuje ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović.

    Ona je novinarima na obeležavanju 45 godina rada Termoelektrane Morava u Svilajncu rekla da je, na zahtev Ministarstva energetike, formirana komisija koja ispituje problem uvećanih decembarskih računa i da se sada prikupljaju dodatni podaci o kvalitetu gasa.

    Profesori se time bave i oni su rekli da, ako je došlo do povećanja količine domaćeg gasa u strukturi isporučenog gasa, to može da izazove problem, objasnila je Mihajlovićeva.

    Treba sačekati konkretne rezultate ispitivanja kvaliteta gasa koji će biti poznati za sedam do deset dana. "Tada ćemo znati šta se desilo i da li je to jedan od razloga za to što možda bilo uvećanih računa", rekla je Mihajlovićeva.

    Ministarka je rekla će u subotu razgovarati s građanima u Novom Sadu. "Tamo ću razgovarati sa Udruženjem Prosperitet koje je organizovalo proteste. U svakom slučaju, mora da se zna da li je sve urađeno kako treba ili je bilo nekih problema", rekla je ministarka.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE